DM i sportsakrobatik

Den 25. og 26. maj er Fuglebjerg vært for de danske mesterskaber i sports-akrobatik i regi af Danmarks Gymnastik Forbund. Mesterskaberne fejrer i år 30 års jubilæum, så det bliver særligt festligt, når arrangementet løber af stablen.   Sports-Acrobatik udføres på gulv af par eller trioer ledsaget af musik. Det var trænerne fra netop Fuglebjerg sports acrobatik’s konkurrencehold Poul Hjortgaard Olsen og Anette Hedegaard Olsen, der tilbage i 1984 bragte sporten til Danmark fra USA. Sporten er i dag vokset betragteligt, og man vil kunne se mere end 200 rutiner konkurrere ved dette års mesterskab.

Der er fri entre til mesterskaberne, som holdes i Fuglebjerghallen, hvor der forventes mange tilskuere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.