Et år på bjerget over storbyen

Foredrag i Hårslev Sognegård torsdag d. 6. juni kl. 19

Karen Skadkær-Munch, ba.mag.pæd., iværksætter og tidligere volontør på Tao Fong Shan.

Karen og hendes mand Samuel blev udsendt af Areopagos for at bo et år i Hong Kong.

De boede på det kristne religionscenter Tao Fong Shan og var bestyrere af gæstehuset Ascension House. Her dedikerede de et år til religions- og kulturdialog på et bjerg udenfor Hong Kongs intense byliv. Karen vil fortælle om hverdagen på bjerget. Om sit liv i Hong Kong. Om gæster i huset fra alle dele af verden. Om stilhed midt i en moderne storby. Om anderledes gudstjenester. Om mødet mellem vidt forskellige kulturer og religioner og livet som fuldtidsgæstfri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.