Hos Simona ny tradition i Fuglebjerg med dansktop og stor buffet

Fredag d. 27. September.Fuglebjerg Hallens, Hos Simona.Spis og dans.
Her vil man for 195 kroner få adgang til en stor buffet mellem klokken 18 og 20, hvorefter Dansktop-sangeren Troels Christensen er klar til at underholde de næste fire timer. Her bliver cafeteriet omdannet til et dansegulv, så gæsterne kan få sig en svingom.Plads til 80 mennesker.

Troels Christensen er hyret til at underholde samtlige fredage. Han ligger i øjeblikket nummer 1 på Dansktoppen.dk med sangen »Tak for hver en dag«, og på DK4 er han aktuelt nummer 8 med sangen »Hul i mit glas«.
Betaling ved tilmelding. Hos Simona • Byagervej 2, 4250 Fuglebjerg • Tlf.: 20 30 01 38

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.